Rezultatul cautari

Echipa Tencasa

Tencasa, fondata in anul 2011 in cartierul Aurel Vlaicu din Arad, este formata dintr-o echipa de tineri profesionisti si dinamici cu o vasta experienta in piata imobiliara international si nationala.

Adaptati in perioada de criza si cu o mentalitate pozitiva, echipa a vazut o necesitate de evolutie a serviciilor imobiliare intr-o piata de tranzactionare necristalizata. Am folosit o metodologie clara de munca, oferind toate garantiile: profesionalism, etica si motivatia

necesara pentru a obtine maxima satisfactie a clientilor. Am decis sa venim in intampinarea clientilor cu strategii noi, oferind servicii de calitate superioara care ne recomanda ca o agentie de top pe piata aradeana.

Abordam toate solicitarile cu maxima atentie, pastrand cel mai inalt grad de confidentialitate. Agentii nostrii au pregatirea necesara sa gestioneze momentele dificile, oferind astfel un context al aprecierii fara precedent al serviciilor.

Ne-am propus sa deschidem 100 de unitati, localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 65 000 de locuitori. Ne-am propus sa devenim agentia numarul 1 in Romania pe piata tranzactiilor rezidentiale de apartamente.

Viitorul nostru agent

Echipa Tencasa este in continua dezvoltare.

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra si doresti mai multe informatii da click pe imaginea din stanga.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nu