Case / Exclusivitate /
Arad, Tabacovici

Vila exclusivista

  • camere: 8|
  • 486 m²|
  • etaj

TenCasa propune spre vanzare vila spectaculoasa in suprafata utila de 486 mp, la cheie, cu teren de 1000 mp in zona Tabacovici, Aradul Nou.

Superba locuinta imbina armonios stilul modern cu cel clasic, facand din această casa una atat functionala, cat si foarte frumoasa, fiind compusa din parter si mansarda in care se regasesc: 2 livinguri, 3 dormitoare, birou, sala de fitness, bucatarie cu camara alimente, 3 bai, 3 terase, camera tehnica ce include spalatorie si curte cu gazon.

Va prezentam cateva finisaje ale acestei locuinte cu incaperi generoase si luminoase din cartierul de vile Tabacovici: livingul, locul de luat masa, bucataria si baile sunt placate cu gresie de inalta calitate, iar in celelalte camere podelele sunt din parchet lemn masiv. Totodata, incalzirea spatiilor se face cu centrala termica proprie pe gaz, iar proprietatea dispune de aparate de aer conditionat.

Aceasta vila unica are o zona de entertainment unde se afla o masa de billiard si un bar, sala de fitness cu sauna, ideale pentru destindere dupa o zi aglomerata, iar in curte este amenajata o zona de relaxare cu gratar. Intreaga proprietate se preda complet mobilata si utilata.

Terenul, cu o suprafata de 1.000 mp este in mare parte acoperit cu gazon dotat cu sistem automat de irigare. Frontul stradal este compus din poarta automata pentru acces auto si o poarta pietonala, care sunt fabricate din metal, iar imprejmuirea acestei deosebite proprietati in lateral este din piatra stratificata. Proprietatea dispune de un garaj dublu ce include spatiu de depozitare si beneficiaza de incalzire.

Reprezentant Exclusiv TenCasa

Gabriel Lapadat - Telefon: 0743 063 988

Camere: 8

S. construită: 486m²

S. utilă: 360 m²

349000 €

Finisajele apartamentului sunt urmatoarele:

  • Gresie de inalta calitate
  • podele din parchet lemn masiv