Exclusivitate / Apartamente /
Arad, Vlaicu

2 camere confort sporit

  • camere: 2|
  • 91 m²|
  • etaj 1

TenCasa propune spre vanzare un apartament compus din 2 incaperi separate, situat in cartierul Bujac, pe strada Orizontului, din Arad.

Imobilul are suprafata de 91mp conform CF, confort I sporit, decomandat si este compus din dormitor, baie, dressing, living impreuna cu bucatarie si este situat la etajul 1, intr-o cladire cu P+1+M etaje.

Amenajari interioare complete: gresie, vopsea lavabila, tamplarie interioara, usi din lemn, usa de la intrarea in casa scarilor metalica.

Imobilul mai este dotat cu geamuri termopan, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, baie placata cu faianta si dispune de corpurile sanitare necesare: grup sanitar, chiuveta, vana.

Sistemul de incalzire: centrala termica proprie pe gaz, climă.

Blocul finalizat in anul 2011 dispune de 12 locuinte, sunt 2 apartamente pe palier, mansarda cu acoperis tigla, recent refacut.

Imobilul dispune de o curte interioara in suprafata de 1069 de mp total si 125mp aferent apartamentului. In curtea interioara este amplasata o piscina, spatiu verde si un loc pentru gratar, oferind un ambient placut si civilizat pentru relaxare.

Cladirea este in curs de anvelopare exterioara si renovare holuri interioare.

Zona cu ambient civilizat, infrastructura completa, iluminat public, acces facil de pe strada Orizontului, locuri destinate parcarii, spatii verzi, institutii de invatamant, distante medii fata de unitati complementare (magazine, sedii de banci).

Reprezentant exclusiv TenCasa.

AGENT Lapadat Gabriel

Camere: 2

S. construită: 91m²

S. utilă: 80 m²

63000 €

Finisajele apartamentului sunt urmatoarele:

  • Gresie, vopsea lavabila, tamplarie interioara, usi din lemn, usa de la intrarea in casa scarilor metalica. Imobilul mai este dotat cu geamuri termopan, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, baie placata cu faianta si dispune de corpurile sanitare necesare: grup sanitar, chiuveta, vana. Sistemul de incalzire: centrala termica proprie pe gaz, climă.