Exclusivitate / Apartamente /
Arad, Intim

4 camere, Intim

  • camere: 4|
  • 154 m²|
  • etaj 4

TenCasa ofera spre vanzare un apartament situat in zona Intim, Piata Spitalului, mai exact pe strada George Cosbuc, pretabil atat pentru locuinta, cat si pentru birou de avocatura sau cabinet medical.

Apartamentul este situat la etajul 4, dintr-un imobil cu 8 niveluri si se afla desfasurat pe o suprafata de 124 mp utili.

Proprietatea cu suprafete generoase este compusa din: trei dormitoare, un living generos ca spatiu, bucatarie, doua bai, hol intrare, hol pasaj, o debara. De asemenea proprietatea dispune de o boxa de depozitare.

In acest apartament luminos regasim urmatoarele amenajari: parchet lemn esenta tare in living, holuri si dormitoare, ferestre cu tamplarie PVC, gresie si faianta in bucatarie si bai.

Apartamentul este dotat cu videofon si usa metalica, sporind siguranta locuintei, iar in privinta confortului termic s-a optat pentru un sistem de climatizare

Imobilul a fost construita in anul 1990, iar inchiderile perimetrale sunt realizate din caramida, ceea ce ii confera o foarte buna izolare, atat termica cat si fonica.

Zona cu numeroase puncte de interes: sedii de banci, magazine, farmacii, spital, benzinarii, supermarketul Kaufland

Proprietatile din aceasta zona sunt la foarte mare cautare datorita proximitatii fata de Spitalul Judetean si Facultatea de Medicina, fiind de mare interes pentru personalul medical si studentii acestor doua institutii.

Camere: 4

S. construită: 154m²

S. utilă: 124 m²

102000 €

Finisajele apartamentului sunt urmatoarele:

  • Parchet lemn esenta tare in living, holuri si dormitoare, ferestre cu tamplarie PVC, gresie si faianta in bucatarie si bai.