Case / Exclusivitate /
Gradiste, Arad

Duplex Gradiste

  • camere: 4|
  • 170 m²|
  • etaj

TenCasa propune spre vanzare o casa cu etaj in suprafata de 150 mp utili, intr-o zona linistita din cartierul Gradiste.

Imobilul, situat intr-un ansamblu rezidential cu 2 duplexuri (4 locuinte individuale), dispune de o curte comuna unde copiii se pot juca impreuna in siguranta si se pot plimba in voie cu bicicletele sau trotinetele.

Proprietatea este ideala pentru persoanele comode care prefera viata in comunitate, insa isi doresc sa traiasca la casa. Aceasta este alcatuita din incaperi cu suprafete generoase, dispune de finisaje calitative cu mult bun gust si se preda amenajata integral.

La parter regasim un living spatios si luminos in suprafata de 47 mp, o bucatarie open space de cca 12 mp si o baie. Prin acest living se face accesul la garajul propriu si tot de aici se ajunge la etaj pe scarile de lemn.

Etajul, care la fel ca restul casei beneficiaza de lumina naturala din abundenta, este format din 3 dormitoare spatioase de 14 mp cu dressinguri, 2 bai dintre care una cu cada si 2 balcoane.

Locuinta dispune de loc de parcare in fata, iar atat poarta, cat si usa garajului sunt actionate cu telecomanda, oferind proprietarilor un confort sporit in momentul revenirii acasa.

Camere: 4

S. construită: 170m²

S. utilă: 150 m²

148000 €

Finisajele apartamentului sunt urmatoarele:

  • Proprietatea este alcatuita din incaperi cu suprafete generoase, dispune de finisaje calitative cu mult bun gust si se preda amenajata integral.