Exclusivitate / Apartamente /
Arad, centru

Apartament la casa

  • camere: 3|
  • 181 m²|
  • etaj

TenCasa ofera spre vanzare un apartament la casa situat in zona centrala, mai exact pe strada Elena Ghiba Birta, pretabil atat pentru locuinta, cat si ca spatiu comercial.

Apartamentul se afla desfasurat pe o suprafata de 181 mp construiti si 90 mp utili.

Proprietatea cu suprafete generoase este compusa din: 3 camere, bucatarie, camara alimente, baie, antreu, veranda. De asemenea proprietatea dispune de o boxa de depozitare mare si garaj.

Apartamentul este dotat cu interfon, sporind siguranta locuintei, iar in privinta confortului termic s-a optat pentru un sistem de incalzire pe gaz (centrala), tevile fiind facute din cupru.

Zona cu numeroase puncte de interes: Spital Judetean, Spital Municipal, sedii de banci, piata agroalimentara, magazine, farmacii, benzinarii, supermarketul Kaufland

Proprietatile din aceasta zona sunt la foarte mare cautare datorita proximitatii fata de Spitalul Judetean si Municipal, acest fapt facandu-l foarte atractiv in special pentru agentii economici.

Un alt avantaj este faptul ca poate fi modelat dupa bunul plac, spatiul mare oferind nenumarate posibilitati.

Camere: 3

S. construită: 181m²

S. utilă: 90 m²

72000 €

Finisajele apartamentului sunt urmatoarele:

  • Apartamentul este dotat cu interfon, sporind siguranta locuintei, iar in privinta confortului termic s-a optat pentru un sistem de incalzire pe gaz (centrala), tevile fiind facute din cupru.