Case / Exclusivitate /
Arad, Tabacovici

Vila moderna Tabacovici

  • camere: 4|
  • 240 m²|
  • etaj -

TenCasa propune spre vanzare vila cu 3 dormitoare cu vedere neobstructionata la raul Mures, in zona Muresel, Aradul Nou. Pe langa aceasta priveliste odihnitoare, proprietatea se afla intr-o zona caracterizata prin abundenta de verde, liniste si aer curat.

Arhitectura acestei vile moderne include caracteristici ce asigura confort deosebit, fiind realizata din materiale de calitate si o viziune cu accent pe detalii. Incaperile generoase dispun de ferestre mari ce ofera luminozitate din abundenta si au acces la terasa de la parter sau balcoanele de la etajul superior, de unde noii proprietari se pot bucura de vederile panoramice.

Vila in suprafata de 220 mp se afla pe un teren de 500 mp si dispune de o compartimentare bine gandita, dupa cum urmeaza:

Parter: living, terasa, bucatarie, baie, hol intrare

Etaj: 3 dormitoare, 3 dressinguri, doua balcoane, 2 bai , hol pasaj

In momentul de fata la moderna proprietate au fost introduse retelele de gaz, apa, canalizare pluviala si menajera, electricitate, internet, cu instalatiile electrica, sanitara si termica finalizate.

Se vinde ca atare, viitorii proprietari avand sansa sa finiseze noul camin dupa bunul plac, fara a mai petrece timp pretios cu constructia imobilului si formalitatile de rigoare.

Camere: 4

S. construită: 240m²

S. utilă: 200 m²

238000 €

Finisajele apartamentului sunt urmatoarele:

  • Caracteristici deosebite Vedere panoramica de exceptie ∙ Luminozitate din abundenta ∙ Suprafete generoase ∙ Compartimentare moderna ∙ Zona linistita ∙ Spatii verzi ∙ Aproape de centrul orasului ∙ Cartier de case la mare cautare